UITDEUKEN
ZONDER SPUITEN!
Autoschadeherstel Vervat Zoelen

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN

Wat is uitdeuken zonder spuiten precies?

Uitdeuken zonder spuiten oftewel restylen is een herstelmethode waar geen spuitwerk aan te pas komt. De schadehersteller masseert het plaatwerk eigenlijk in zijn oorspronkelijke vorm terug. Het is echt vakwerk en de techniek vereist veel expertise en specialistisch gereedschap.

Welke schades kun je uitdeuken zonder spuiten? 

Eigenlijk elke schade waarbij de lak nog intact is kunnen we uitdeuken zonder te spuiten. Denk bijvoorbeeld aan kleine deuken door een:
  • Kinderfietsje
  • Winkelwagentje
  • Voetbal
  • Parkeerschade

Maar ook voor grotere deuken is uitdeuken zonder spuiten vaak een voordelige oplossing. Zoals bij schade door vandalisme. Met restylen is een flinke deuk in het portier of motorkap snel en voordelig te herstellen. 

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Vul dan het offerteformulier zo volledig mogelijk in.

DEUKEXPERT

Deukexpert is gecertificeerd door FOCWA. En daar zijn we trots op! Het betekent dat uw auto bij ons in vakkundige handen is.


Vandalisme

Door onbekenden is deze deuk in de auto getrapt. Hier is geen nieuw deel nodig, want de schade is hersteld volgens de uitdeuken zonder spuiten-technieken.

Uitdeuken zonder lakschade

Deze deuken kunnen wij volledig herstellen zonder dat daar spuitwerk aan te pas komt. 

Uitdeuken zonder spuiten

Hier hoeft geen nieuw spatbord te worden geplaatst. De schade is volledig met uitdeuken zonder spuiten-technieken te herstellen.

Strijklicht

Door onze speciale lampen kunnen wij een deuk als het ware "lezen". Het uilengezicht duidt hier op een diepe deuk.