UITDEUKEN
ZONDER SPUITEN!
Autoschadeherstel Vervat Zoelen

HAGEL- EN STORMSCHADE

Herstellen van hagel- en stormschade

Hagelstenen, eikels of kastanjes kunnen grote schade veroorzaken aan uw auto. Soms wel meer dan 500 deuken. Gelukkig blijft de lak in de meeste gevallen intact. Daarom zijn hagel- en stormschades vaak perfect te herstellen door middel van uitdeuken zonder spuiten. Hier komt namelijk geen spuitwerk aan te pas. De deuken worden als het ware uit het plaatwerk gemasseerd. 

Netwerk van hagelschadespecialisten

Bij een fikse hagelbui of zware herfststorm raken vaak veel auto's tegelijk beschadigd. In dat geval schakelen wij ons netwerk van gecertificeerde hagelschadespecialisten in. Op locatie (zowel in binnen- als buitenland) herstellen wij snel en vakkundig de schades. Hierbij werk wij nauw samen met verzekeraars en dealerbedrijven.

Hagelschade aan uw auto verzekerd?

Heeft u een (beperkt) cascoverzekering dan vergoedt de verzekeraar de schade in de meeste gevallen. Maak bij hagelschade altijd foto's van de auto. Probeer ook hagelstenen te fotograferen (indien mogelijk), zodat de verzekeraar kan zien hoe groot ze waren. 

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Vul dan het offerteformulier zo volledig mogelijk in.

DEUKEXPERT

Deukexpert is gecertificeerd door FOCWA. En daar zijn we trots op! Het betekent dat uw auto bij ons in vakkundige handen is.


Vandalisme

Door onbekenden is deze deuk in de auto getrapt. Hier is geen nieuw deel nodig, want de schade is hersteld volgens de uitdeuken zonder spuiten-technieken.

Uitdeuken zonder lakschade

Deze deuken kunnen wij volledig herstellen zonder dat daar spuitwerk aan te pas komt. 

Uitdeuken zonder spuiten

Hier hoeft geen nieuw spatbord te worden geplaatst. De schade is volledig met uitdeuken zonder spuiten-technieken te herstellen.

Strijklicht

Door onze speciale lampen kunnen wij een deuk als het ware "lezen". Het uilengezicht duidt hier op een diepe deuk.