UITDEUKEN
ZONDER SPUITEN!
Autoschadeherstel Vervat Zoelen

Autoschade

Bij Autoschadeherstel Vervat kunt u terecht met elke autoschade. Of het nu gaat om hagelschade, een krasje of een flinke deuk. Met de juiste techniek maken wij het plaatwerk weer als nieuw.

Hoge kwaliteit

Onze mensen zijn ervaren en werken met hoog kwalitatief gereedschap. Zij zorgen voor vakkundig herstelwerk met een perfect resultaat. 

Gunstige prijzen

Liever herstellen dan vervangen. Een nieuw voorscherm of vervangende bumper is niet goedkoop. Als het kan zullen we er daarom altijd voor kiezen om de schade te repareren in plaats van het onderdeel te vervangen. Ook het spuitwerk beperken we tot een minimum.

Snel weer onderweg

Wij begrijpen dat u uw auto niet graag mist. Daarom werken we snel en efficiƫnt. Kleine deukjes en oppervlakkige krassen repareren we vaak zelfs binnen een uur.

Goed voor het milieu

Bij uitdeuken zonder spuiten komen er geen autolakken aan te pas. Goed voor het milieu dus. We proberen deze techniek dan ook zoveel mogelijk toe te passen. Bij lakschade ontkom je helaas niet aan spuitwerk. Uiteraard beperken we dat tot het minimum. Voor een deuk van 8 centimeter spuiten we bijvoorbeeld niet het hele portier over.

Vul voor een vrijblijvende prijsopgave ons offerteformulier zo volledig mogelijk in.

Kleine of grote schade, wij staan voor u klaar.

DEUKEXPERT

Deukexpert is gecertificeerd door FOCWA LiTe en de internationale organisatie PDR Nation. En daar zijn we trots op! Het betekent dat uw auto bij ons in vakkundige handen is.